Business Centre Rocourt

construction of a business centre

The project involves the construction on three levels of a business centre covering some 2,800 m² and offering communal spaces, an entrance hall/reception area, a kitchen, and both variable and modular office space.

The building is designed to allow the purchase or rental of all or part of the surface area on any given floor. This concept makes it possible to adapt easily to customer demand within the available surface area.

The entrance hall and reception area allow exchanges between users and impact positively on the quality of work. Occupants share the running costs of the communal spaces, thus reducing the related costs.

The finished ground section covering some 1,228 m² occupies only a small proportion of the site’s 4,286 m² or so, leaving room for high-quality development of the approaches by offering parking space for 58 vehicles, including two parking spaces for disabled people.

3721_Project Sheet Promotion Vottem

Client
Bernard Construction
Location
Rocourt
Area
2.800 m²
Construction
2012-2014
Status
Completed
Partners
abv+architecten (interior fit-out)
Credits
ALTIPLAN°